Vi er SIPA Group

SIPA Group har rødder helt tilbage til 1997, hvor vi rådgav førende private banker omhvordan de bedst kunne håndtere forholdet til deres investeringskunder. 9 år senere, i 2006, fulgte SIPA Property Advisors SA og kort tid efter kom shipping enheden til.

Indblik og erfaring

Hos SIPA kombinerer vi lang erfaring med dybdegående indblik i den seneste udvikling på det marked, hvor vi opererer. Dette muliggør vores unikke forspring og evne til at skabe nye investeringsprodukter, der giver et højt afkast.

Vi deler de seneste nyheder omkring markedets bevægelser, analyser, SIPA produkter og historier, som vi finder spændende, ikke kun internt og med vores kunder, men også på vores nyhedsside.

Besøg vores nyhedsside for at følge de seneste nyheder og trends, som vi deler. Du kan også skrive dig op til at modtage e-mails med de seneste og mest interessante nyheder fra de segmenter, du finder interessant.

Vi sender nyhedsbrev ud to gange om måneden.

Nøglen bag en vellykket investering er samarbejde

Teamwork og gennemsigtighed på tværs af vore afdelinger er nogle af nøgleordene til vores succes og ledende position i den financielle investeringssektor.

Hos SIPA Group modtager hver medarbejder definerede målsætninger samtidigt med, at medarbejderen selv definerer sine egne mål. Således arbejder ethvert medlem af gruppen både mod egne individuelle resultater og mod det fælles mål. Dette skaber en tæt arbejdsrelation mellem ledelse og de operationelle medarbejdere og er en integreret del af vores filosofi.

Fakta om os

Grundlagt
2006
Medarbejdere
38
Investeringer
>300
Gennemsnitligt afkast
6%
Kontorer
4

En gruppe af divisioner, der deler viden og indsigt

I dag er vi SIPA Group SA og kan enklest og bedst beskrives som en dynamisk og innovativ virksomhed. Vi består af 3 forskellige forretningsenheder, med hver sin skræddersyede opbygning.

Er du interesseret i at blive en del af SIPA Group?

Vi søger talentfulde og ambitiøse folk til vores team.

Gå til karriere